Verhuizen

Verhuizen?
Dat is vakwerk, dat wij sinds 1932 graag doen!

H. van Dijke Verhuizingen is een oud bedrijf in een modern jasje dat tevens is aangesloten bij de Organisatie van Erkende Verhuizers. Wij realiseren ons hoe kwetsbaar uw dierbare spulletjes zijn. Elke verhuizing groot of klein is bij ons waardevol.

Bij H. van Dijke Verhuizingen krijgt een klant waar voor zijn geld. Immers binnen H. van Dijke Verhuizingen is het werk nog een hobby.

Elke verhuizing vraagt zijn eigen specifieke aanpak en benadering. Of het nu gaat om een verhuizing naar de zorg, dat mooie nieuwe appartement, emigratie of waarheen dan ook; wij helpen en begeleiden u graag met onze kennis en materialen.

Al onze verhuizingen worden uitgevoerd volgens de A.V.V.V. 2015 (Algemene Voorwaarden Voor Verhuizingen 2015) en zijn verzekerd volgens de nieuwe richtlijnen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers

Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij komen graag bij u op bezoek om die dringende vragen te beantwoorden en/of die scherpe prijs te kunnen afgeven. U zult het merken als u met ons gaat werken!

 

 

 

 Inloggen